Dok kan beter opgedoekt worden

Volg Dolfijn FM op Twitter en blijf op de hoogte van alle laatste acties, nieuwtjes en programma's!

Showbizz

Test here:
woensdag 31 oktober 2012 11:03
De nieuwe track van Jessie J is gelekt en online te beluisteren! ‘Silver Lining (Crazy Bout You)’ is een upbeat ballad en de soundtrack voor een nieuwe Hollywood film.
Fans hebben bijna een jaar moeten wachten op nieuw werk van de Engelse zangeres, dinsdag is eindelijk nieuw werk gelekt. In ‘Silver Lining (Crazy Bout You)’ vertelt de 24-jarige zangeres wederom over haar positieve kijk op het leven. Zo zingt ze onder andere: “Het maakt me niet uit wat ze zeggen, wat de wereld denkt, wij hebben elkaar, dat is alles wat we nodig hebben.” Met haar krachtige, typerende stem tilt ze de track naar een hoger level.
Nadat de track lekte, tweette ze direct naar haar fans: “Ok ik ben wakker en mijn hele tijdlijn staat vol met #crazyboutyou, laat me de track uitleggen.” “Dus @Diane_Warren was gevraagd de soundtrack voor een nieuwe film getiteld #SilverLining te schrijven en toen schreef ze #crazyboutyou. Toen vroeg ze me of ik de plaat wilde inzingen voor de film en natuurlijk zei ik ja!
Crazy Bout You is dus de soundtrack van de nieuwe Hollywood film ‘Silver Lining’. Silver Linings wordt 21 november gereleased. Release informatie over een nieuw album van Jessie J is er nog niet.


Vertel het aan je vrienden
 
© Dolfijn FM Curacao | Web design by DGF Caribbean